Безпека в Google +

З Google + з’явилося певне нерозуміння – вже були помічені потенційні проблеми в цьому відношенні. Ця новітня функція компанії Google для соціальних мереж дозволяє вам розподіляти знають вас людей за різними категоріями (кіл), даючи можливість ділитися зі своїми друзями тим, що ви не хотіли б, щоб знала ваша сім’я – втім, існує функція, яка дозволяє вам повторно коментувати те, що хтось вже опублікував в своєму пості. Простіше кажучи, здатність повторного коментування дозволяє виходити опублікованому посту за межі “кола довірених осіб”, як сказав би Гайлор Фокер.

Функціонал Google + легко вирішує питання конфіденційності та безпеки.

Ця лазівка ??вперше була помічена “орлиними очима” хлопців з газети Financial Times, але дуже приємно, що цю прогалину було виявлено досить рано, коли функціонал Google + все ще обмежено випробовується користувачами, що знаходять недоліки в процесі її використання.

Компанія Google заявила: “Ми активно прислухаємося до відгуків наших” опробователей “. Перед тим як запустити новий продукт, ми можемо, у відповідь на цю реакцію, відкоригувати свою систему”.

Між тим, просто забороните повторне коментування, натиснувши кнопку, яка з’являється в момент публікації поста, втім, для виключення цього немає ніякої універсальної функції “відключення”. Зроблено це просто для того, щоб показати, що навіть за відносною анонімністю, наданої Інтернетом, ви як і раніше несете відповідальність за те, що публікуєте в мережі.

.